”Olen aidosti heistä kiinnostunut ja odotan heidän tapaamistaan.” Seuralainen Aija esittäytyy - Seurana

”Olen aidosti heistä kiinnostunut ja odotan heidän tapaamistaan.” Seuralainen Aija esittäytyy

”Mistä te löydätte nämä upeat Seuralaiset?” ”Keitä ovat Seuralaiset?” ”Onpa upeaa, kun työllistätte +55-vuotiaita!”

Tässä muutama lause, joita kuulemme niin asiakkailtamme kuin eri sidosryhmiltämme säännöllisesti. Jotta nämä ihanuudet tulevat teillekin tutuksi, jatkamme Seuralaisten esittelyä.

Otsikon sanoin työtään vanhusystäväpalvelun Seuralaisena kuvaa nyt Aija, meidän ihanan aktiivinen Hyvinkään Seuralainen:

Olen aina kunnioittanut vanhempien ihmisten mielipiteitä ja mielelläni kuunnellut ajatuksia ja kertomuksia vanhasta ajasta; ajasta, jota itse en ole nähnyt enkä elänyt. Oma isäni menehtyi syksyllä. Hän oli viimeinen sukuni linkki näihin asioihin, ja kun näin Seuranan ilmoituksen, ajattelin että se olisi minulle juuri hyvä työ. Olen eläkkeellä, joten aikaa riittää lasten, lastenlasten ja koirien lisäksi hyvin.

Uskon ja toivon, että vanhuksetkin huomaavat, että olen aidosti heistä kiinnostunut, ja odotan heidän tapaamistaan. Tällä hetkellä tapaan vanhusta, jolla on muistisairaus, joten tapaamisemme ja kohtaamisemme on todella aitoa. Koronarajoitusten vuoksi pääsemme lähinnä nauttimaan pitkistä ulkoiluista, jutusteluista ja välillä pikku jumppaliikkeistäkin kävelyn ohella. Odotan, kun pääsemme hänen ja uusien vanhustuttavieni kanssa turisemaan myös sisätiloissa höyryävän kahvikupin ja vaikkapa valokuvien äärellä.

Kiitos tästä mahdollisuudesta. Meillä on aikaa.

Jaa

Lue myös