Armi-Seuralaisen Onnellinen vanhuus -terveiset Vuoden Mummun tapaamisesta - Seurana

Armi-Seuralaisen Onnellinen vanhuus -terveiset Vuoden Mummun tapaamisesta

Talvella Seurana järjesti Vuoden Mummun -äänestyksen ja sen voitti suloistakin suloisempi Mirkku-rouva Helsingistä. Hän on iloinen, avoin, positiivinen ja helposti lähestyttävä muistisairas ihanuus, asunut noin vuoden verran hoivakodissa ja levittää hyvää mieltä ympärilleen. 

Mirkun Seuralaisena käy meidän Armi, aurinkoinen ja iloinen eläkeläinen hänkin. Armi kirjoitteli helmikuussa, ennen korona-aikaa, käynnistään Mirkun luona. Toivomme mukavaa lukuhetkeä Mirkun ja Armin yhteisen tapaamisen parissa. 

Käänsin auton häikäisysuojaa tarkastaakseni ja lisätäkseni vähän huulipunaa. Tein meille kaikille tutut muikistelut, ensin huulet pari kertaa yhteen, sitten pieni korjaus amorinkaaren kohdalle ja vielä hymy itselle peiliin, halusin että huulipuna on moitteeton, kun menen tapaamaan kaikesta kauniista ja kirkkaista väreistä pitävää Mirkkua. Kun astuin auton ovesta, nosti viereisestä autosta nuori mies peukkunsa ja hymyili, miten sitä aina kuvitteleekaan olevansa autossa kuin jonkun kuplan sisällä niin ettei kukaan ulkopuolelta näe sinne sisälle.

Jaa

Lue myös