Kiitos paljon vastauksestasi - Seurana

Kiitos paljon hakemuksestasi

Kiitos, hakemuksesi on lähetetty. Tarkistathan vielä sähköpostistasi, että olet saanut kuittausviestin hakemuksen vastaanottamisesta. Jos sähköpostia ei kuulu, laitathan ystävällisesti viestiä osoitteeseen rekry@seurana.fi, niin voimme tarkistaa että hakemuksesi on tullut varmasti perille. Kiitos!      

Käymme kiireellisimmät tarvepaikkakunnat läpi ensin. Jos alueellasi ei juuri nyt ole tarvetta uudelle Seuralaiselle, tallennamme hakemuksesi ja palaamme asiaan tarpeen myötä. Sinut on lisätty uutiskirjelistallemme, niin pysyt ajan tasalla kuulumisistamme.

Jos sinulla on vinkata meille palveluamme kaipaava vanhusystävä, saat itsellesi löydetystä asiakkaasta korotetun tuntikorvauksen! Voit myös levittää Seuranan sanomaa ja siten kasvattaa mahdollisuuksia löytää sinullekin oman vanhusystävä, jakamalla, kommentoimalla ja tykkäämällä Seuranan somepostauksista. Laita siis nämä seurantaan:

Seurana Facebookissa >
Seurana Instagramissa >
Seurana LinkedIn:ssä >

Löydät Seuranan esitteen tästä linkistä, voit välittää sitä sähköisenä eteenpäin omille verkostoillesi ja tulostettuna jakaa esim. naapurien postilaatikoihin.

Kiitos sinulle!

Palaa etusivulle