Seuralaisen perehdytysmateriaalipaketti - Seurana

Seuralaisen perehdytysmateriaalipaketti

Hei {{name}}!

 

Lämmin kiitos mukavasta puhelustamme! Välitän sinulle tässä viestissä perehdytysmateriaalipakettimme, johon voit rauhassa tutustua.  

 

Perehdytysmateriaalipaketissa on paljon asiaa, mutta kaikkea ei onneksi tarvitse omaksua kerralla. Suosittelen aloittamaan perehdytysvideoista ja Seuralaisen Oppaan lukemisesta. Niistä pääsee hyvin jyvälle Seuralaisen työhön liittyvistä asioista.

 

Seuralaisen perehdytys, osa 1: Seuranan esittely (11 min) >

Seuralaisen perehdytys, osa 2: Seuralaisena toimiminen (10 min) >

Seuralaisen perehdytys, osa 3: Käyntien tekeminen, palkkio ja laskutus, yhteydenpito, ja mitä seuraavaksi (20 min) >

Mitä huomioida kun menet ensimmäistä kertaa vanhusystäväsi luokse >

 

Näissä linkeissä vielä tarkempia ja yksityiskohtaisempia ohjeistuksia:

Seuralaisen Oppaaseen on koostettu kaikki videoilla läpikäydyt ohjeistukset täydennyksineen yhdeksi paketiksi.

Ohje Nursebuddyyn jolla saat kirjattua tekemäsi käynnit puhelimellasi – ohjeesta löytyy myös linkit yksityiskohtaisiin ohjevideoihin. Tunnukset Nursebuddyyn saat vasta kun vanhusystäväsi on löytynyt, mutta voit jo ennakkoon tutkia ohjeita.

Alkuohje 4works-laskutuspalveluun  jolla voit laskuttaa kuukausittain tekemäsi käynnit Seuranalta. Eli aina kuun vaihteen jälkeen voit laskuttaa koko edellisen kuukauden tehdyt käynnit kerralla. Tätä ensimmäistä ohjetta tarvitaan vain kerran, siinä vaiheessa kun perustat tilin ja syötät kaikki perustiedot, ja jos tarvitsee vaihtaa salasanaa. 

Laskun teko-ohje 4works-laskutuspalveluun  Tämä toinen ohje on jatkuva tuki, kun teet laskutusta tai pohdit laskutukseen tai maksuaikoihin liittyviä kysymyksiä. 

Perehdytysmateriaaleja läpi käydessäsi kirjaa ylös kaikki heräävät kysymykset. Kun olet tutustunut materiaaleihin, tee Seuralaisen perehdytyskysely tästä linkistä > Kyselyn lopussa on kohta, johon voit kirjoittaa heränneet kysymyksesi. Lähetettyäsi lomakkeen saan tiedon vastauksistasi ja voin vastata kysymyksiisi. Jos läpäiset kyselyn (eli saat vähintään 10 oikeaa vastausta kaikista 14:stä) lähetän sinulle samalla Seuralaisen perehdytysdiplomin suoritetusta perehdytyksestä.

 

Teethän kyselyn heti kun olet perehdytysmateriaaleihin tutustunut, jotta tiedämme että tärkeimmät asiat on varmasti jääneet mieleen, kiitos!

 

Meillä on myös joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina laskuvinkki-hetki, joka järjestetään etätapaamisena. Muistuttelemme tästä sitten, kun se lähestyy 🙂

 

Asiakasvastaavamme soittelee sitten, kun sopiva vanhusystävä löytyy. Hienoa saada sinut mukaan edistämään onnellista vanhuutta kanssamme!

 

Seurana-terveisin,

Rekrytiimi

Seurana Oy

Heikkiläntie 7 A, Helsinki, 00210

Jaa

Lue myös