Seuralaisen perehdytysmateriaalipaketti - Seurana

Seuralaisen perehdytysmateriaalipaketti

 

Hei {{name}},

Lämmin kiitos mukavasta puhelustamme. Välitän sinulle tässä viestissä vielä perehdytysmateriaalimme, joihin pääset tutustumaan vaikka heti!

Perehdytysmateriaaleissa on paljon asiaa, mutta kaikkea ei onneksi tarvitse omaksua kerralla. Materiaalit jäävät sinulle talteen, jotta voit tarvittaessa palata niihin myöhemminkin. Mekin muistuttelemme aina tärkeimmistä aiheista säännöllisesti lähtevissä Seuralaisten uutiskirjeissä.

Suosittelemme aloittamaan katsomalla alla olevat perehdytysvideot ja tekemällä sitten perehdytyskyselyn. Niillä pääset hyvin jyvälle Seuralaisen työhön liittyvistä tärkeimmistä asioista. Seuralaisen Opasta ja muita kirjallisia ohjeita voit silmäillä läpi jo nyt, ja käyttää sitten tukena Seuralaisen työn aloitettuasi.

Jos mitään kysymyksiä herää, voit olla minuun yhteydessä – yhteystietoni viestin lopussa.

 

Tässä perehdytysvideot:

Seuralaisen perehdytys, osa 1: Seuranan esittely (11 min) >

Seuralaisen perehdytys, osa 2: Seuralaisena toimiminen (10 min) >

Seuralaisen perehdytys, osa 3: Käyntien tekeminen, palkkio ja laskutus, yhteydenpito, ja mitä seuraavaksi (20 min) >

Seuralaisen perehdytys, osa 4: Mitä huomioida kun menet ensimmäistä kertaa vanhusystäväsi luokse (5,5 min) >

 

Nyt voitkin vastata perehdytyskyselyyn!

Mitä nopeammin vastaat kyselyyn, sitä nopeammin pääset aloittamaan Seuralaisen tärkeässä tehtävässä. Teethän kyselyn heti, kun olet katsonut videot, jotta tiedämme että tärkeimmät asiat ovat jääneet mieleen ja olet valmiina aloittamaan Seuralaisena työskentelyn.

Tee Seuralaisen perehdytyskysely tästä linkistä >

Lähetettyäsi lomakkeen saamme tiedon vastauksistasi, ja jos läpäiset kyselyn (eli saat vähintään 10 oikeaa vastausta kaikista 15:stä) lähetämme sinulle Seuralaisen perehdytysdiplomin suoritetusta perehdytyksestä.

Asiakasvastaavamme soittelee sinulle sitten, kun sopiva vanhusystävä löytyy!

 

Tarkemmat kirjalliset, yksityiskohtaiset ohjeistukset tueksesi jatkossa:

Seuralaisen Oppaaseen on koostettu kaikki videoilla läpikäydyt asiat täydennyksineen yhdeksi paketiksi, johon voit tarvittaessa palata matkan varrella.

Ohje Nursebuddyyn jolla saat kirjattua tekemäsi käynnit puhelimellasi – ohjeesta löytyy myös linkit yksityiskohtaisiin ohjevideoihin. Tunnukset Nursebuddyyn saat vasta kun vanhusystäväsi on löytynyt, mutta voit halutessasi jo ennakkoon tutkia ohjeita.

Alkuohje 4works-laskutuspalveluun jolla voit laskuttaa kuukausittain tekemäsi käynnit Seuranalta. Eli aina kuun vaihteen jälkeen voit laskuttaa koko edellisen kuukauden tehdyt käynnit kerralla. Tätä ensimmäistä ohjetta tarvitaan vain kerran, siinä vaiheessa kun perustat tilin ja syötät kaikki perustiedot, tai mikäli esimerkiksi salasanaa on tarvetta vaihtaa.

Laskun teko-ohje 4works-laskutuspalveluun  Tämä toinen ohje on jatkuva tuki, kun teet laskutusta tai pohdit laskutukseen tai maksuaikoihin liittyviä kysymyksiä.

Järjestämme myös joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina laskuvinkki-hetken etätapaamisena, jos tarvitset lisätukea. Muistuttelemme tästä sitten, kun se lähestyy 🙂

 

Hienoa saada sinut mukaan edistämään onnellista vanhuutta kanssamme! 💜

 

Seurana-terveisin,

Annin rekrytiimi
anni.siintola@seurana.fi
050 516 2310

Seurana Oy

Heikkiläntie 7 A, Helsinki, 00210

Jaa

Lue myös