Seuralaisen perehdytysmateriaalipaketti - Seurana

Seuralaisen perehdytysmateriaalipaketti

 

Hei {{name}},

Lämmin kiitos mukavasta puhelustamme. Välitän sinulle tässä viestissä vielä perehdytysmateriaalimme, joihin pääset tutustumaan vaikka heti!

Perehdytysmateriaaleissa on paljon asiaa, mutta kaikkea ei onneksi tarvitse omaksua kerralla. Materiaalit jäävät sinulle talteen, jotta voit tarvittaessa palata niihin myöhemminkin. Mekin muistuttelemme aina tärkeimmistä aiheista säännöllisesti lähtevissä Seuralaisten uutiskirjeissä.

Suosittelemme aloittamaan katsomalla alla olevan perehdytysvideon ja tekemällä sitten perehdytyskyselyn. Niillä pääset hyvin jyvälle Seuralaisen työhön liittyvistä tärkeimmistä asioista. Seuralaisen Opasta ja muita kirjallisia ohjeita voit silmäillä läpi jo nyt, ja käyttää sitten tukena Seuralaisen työn aloitettuasi.

Jos mitään kysymyksiä herää, voit olla minuun yhteydessä – yhteystietoni viestin lopussa.

 

Klikkaa tästä Seuralaisen perehdytysvideoon >

Seuralaisen Oppaaseen on koostettu kaikki videoilla läpikäydyt asiat täydennyksineen yhdeksi paketiksi, johon voit tarvittaessa palata matkan varrella. Voit jo nyt tutustua ja selata oppaan läpi käyttää sitä apuna perehdytyskyselyn tekemiseen.

Videon katsottuasi ja Seuralaisen oppaan luettuasi voitkin heti vastata perehdytyskyselyyn. Mitä nopeammin vastaat kyselyyn, sitä nopeammin pääset aloittamaan Seuralaisen tärkeässä tehtävässä. Teethän kyselyn heti, kun olet katsonut videot, jotta tiedämme että tärkeimmät asiat ovat jääneet mieleen ja olet valmiina aloittamaan Seuralaisena työskentelyn.

Tee Seuralaisen perehdytyskysely tästä linkistä >

Lähetettyäsi kyselylomakkeen saamme tiedon vastauksistasi, ja jos läpäiset kyselyn (eli saat vähintään 10 oikeaa vastausta kaikista 15:stä) lähetämme sinulle Seuralaisen perehdytysdiplomin suoritetusta perehdytyksestä.

Perehdytyksen läpikäytyä olet valmis aloittamaan Seuralaisen tehtävän heti kun sinulle sopiva vanhusystävä löytyy.  Asiakasvastaavamme soittele sinulle sitten.

Tarvittaessa pyydämme sinua myöhemmin kertaamaan materiaaleja ja uusimaan perehdytyskyselyn ennen ensimmäistä käyntiä vanhusystävällä.

 

Tarkemmat kirjalliset, yksityiskohtaiset ohjeistukset tueksesi jatkossa:

Ohje Nursebuddyyn, jolla saat kirjattua tekemäsi käynnit puhelimellasi – ohjeesta löytyy myös linkit yksityiskohtaisiin ohjevideoihin. Tunnukset Nursebuddyyn saat vasta kun vanhusystäväsi on löytynyt, mutta voit halutessasi jo ennakkoon tutkia ohjeita.

Rekisteröitymisohje FREE.fi – laskutuspalveluun, jotta saat kuukausittain palkkasi. Seurana & FREE tekevät puolestasi laskun, kun olet onnistuneesti rekisteröitynyt vahvalla tunnistautumisella eli pankkitunnuksillasi, syöttänyt henkilötietosi, pankkinumerosi ja verokortin palkkatuloa varten. Palkat maksetaan joka kuun 20.päivä, edeltävän kuun osalta.

Yleisiä tietoja laskutuspalvelusta, usein kysytyt kysymykset; Tämä toinen ohje on jatkuva tuki, kun teet laskutusta tai pohdit laskutukseen tai maksuaikoihin liittyviä kysymyksiä.

Järjestämme myös joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina laskuvinkki-hetken etätapaamisena, jos tarvitset lisätukea. Muistuttelemme tästä sitten, kun se lähestyy 🙂

 

Hienoa saada sinut mukaan edistämään onnellista vanhuutta kanssamme! 💜

 

Seurana-terveisin,

Klaran rekrytiimi
klara.mattsson@seurana.fi
050 511 1186

Seurana Oy

Heikkiläntie 7 A, Helsinki, 00210

Jaa

Lue myös